Raksasa sudaaaaahhhhh

By: Raksasa Gorgon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-May-2006 14:13 Email | Share | | Bookmark
Lari-lari dalam office...

lari sampai hujung..
pastu lari balik...
lupa plak set white balance..
View all 6 photos...

Kanak-kanak...

Hyperactive...
Quote:
nih aa kerja aku tgh2 malam.. mcm budak2 hyperactive.. konon comei aa tu... bleh blah....


Quote:
ni update yg lain dari yang lain sbb gambar niih semua tak edit.. white balance set dlm camera.. multishot view pun camera yg uruskan.. jadi aku cuma sselaku model jer.. dan tukang upload..





Tuesday, 30-May-2006 14:49 Email | Share | | Bookmark
Ready to rock :D

Ready to rock!!

Aku tgh ready utk buat apa tu?

Ahaha.. itu kena tunggu next update(aku tgh pikir nak edit cam mana).. ala korang tgk aa shot tu.. aku kat hujung.. pastu ader meja panjang.. teka aaa..

tapi semestinya menarik dan exciting..


Monday, 29-May-2006 16:33 Email | Share | | Bookmark
Keta baru

Keta baru :)

Keta baru ? Ker keta lama? Ke gambar lama?


Monday, 22-May-2006 16:37 Email | Share | | Bookmark
Jakunnyer dia...

eh eh.. jakunnyer dia...

Quote:
gambar aku tengah meng-explore camera odows dengan penuh kejakunan sekali...


Monday, 22-May-2006 16:10 Email | Share | | Bookmark
A tiger cannot change his stripes

view dari belakang
dari depan plak


Quote:
A tiger cannot change his stripes


iyer aa kalau dah penyemak tu.. lepas kemas pun semak gak..
aku konon2 nak kemas meja cantik2 aa ari nih.. pastu post before and after picture utk semua org tgk cubicle aku yg cantik dan kemas aa...
tapi aku tgk before n after picture aku.. mcm sama jer





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net